Új notebookokat kaptak az intézményünk tanulói

Tisztelt Szülő!
Gyermeke hamarosan átveheti vagy már át is vette az RRF-1.2.1 projekt keretében beszerzett, személyes használatra szolgáló notebookját, ennek apropóján engedje meg, hogy köszöntsük Önt is a projektben résztvevők körében.
Az RRF-1.2.1 projekt célkitűzései nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a hazai iskolákban olyan korszerű, digitális eszközpark álljon rendelkezésre néhány éven belül, amely biztosítja az Ön gyermeke számára is a legmodernebb tanulási környezetet, hozzásegítve gyermekét ahhoz, hogy a további tanulmányai során és később a munkaerőpiacon is sikeresen helyt álljon.
Kérjük, hogy segítse gyermekét a most átvett notebook használatában, illetve bátran kérjen ahhoz segítséget gyermeke pedagógusaitól. A notebook a Magyar Állam tulajdonában van, de az Ön gyermeke személyes használatában marad mindaddig, amíg él a tanulmányi jogviszonya a jelenlegi intézményében, ezért arra is szeretnénk megkérni, hogy vigyázzon az eszköz épségére és erre gyermekét is készítse fel annak érdekében, hogy az eszközt minél tovább tudja tanulmányaihoz használni.
Fontos és kérjük, hívja fel erre gyermeke figyelmét is, hogy a most átvett notebookot nem használhatja olyan tevékenységekhez, amelyek nem legálisak Magyarországon (kérjük, hogy ezzel kapcsolatban olvassa el ismét az Általános Szerződési Feltételeket, amelyeket a regisztráció során elfogadott és amelyet dokumentumként a Klebelsberg Központ oldalán ezen a linken is megtalálhat).
Amennyiben a notebookkal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérem, forduljon a gyermeke intézményében kijelölt felelőshöz, mivel rajta keresztül kaphat a leggyorsabban segítséget, ha bármilyen problémával szembesülne.
Sok pozitív élményt kívánunk gyermekének és Önnek is a notebook használatához!
Az RRF-1.2.1 projekt munkatársai

A notebook telepítésével kapcsolatos tudnivalókat, segítséget a telepítéshez, innen töltheti le! LETÖLTÉS

Kedves Diák!
Hamarosan átveheted vagy talán már át is vetted azt a notebookot, amelyet a tanulmányaid során használhatsz majd mindaddig, amíg ebben az iskolában tanulsz. Tudnod kell, hogy egy olyan egyedülálló programban veszel részt, amely csak 2022-ben indult, korábban ugyanis nem volt arra lehetősége a magyar diákoknak, hogy ingyen használhassanak egy olyan korszerű eszközt, mint a Tiéd. Ismerd meg a notebook által nyújtott tanulási lehetőségek minél szélesebb körét, mert ez hosszú távon is a Te érdekeidet szolgálja, és nagyon hasznos lesz Számodra a későbbi tanulmányaid vagy akár a munkaerőpiacra történő kilépésed során.
Fontos tudnod, hogy bár az eszköz nem a Te tulajdonod, csak Te használhatod, de arra kérünk, legyél tudatos a használata során: bátran használhatod a saját hobbidhoz, iskolán kívüli feladataidhoz, de nem használhatod olyan tevékenységekhez, amelyek nem legálisak Magyarországon. Vigyázz rá, mert ha a notebookod megsérül, a Szüleidnek kell fedezniük a javíttatás költségeit! Ugyanakkor némi körültekintéssel könnyedén el tudod kerülni azokat a helyzeteket, amelyekben megsérülhet a notebookod, például:
• Vigyázz a kijelzőjére, mert ez igen érzékeny része a notebooknak, és egy kis sérülés is használhatatlanná teheti azt! Gondosan csukd le a használat után, és mindig ellenőrizd, hogy nem maradt-e rajta egy toll, ceruza vagy bármilyen más eszköz.
• Amikor nem használod, tartsd a hozzá kapott táskában és olyan helyen, ahol nincs kitéve nagy hőnek és nem érheti nedvesség.
• Rendszeresen töltsd fel az akkumulátort, ezzel is segítheted megnövelni az akkumulátor élettartamát!
• Mindig tartsd tisztán, különös tekintettel a kijelzőre, a billentyűzetre és az oldalán elhelyezett csatlakozókra.
Sok pozitív élményt kívánunk Neked a notebook használatához!
Az RRF-1.2.1 projekt munkatársai